dimecres, 18 de novembre del 2009

Britney Spears i la seva nova aplicació per a iPod Touch i iPhone.

Britney Spears llança el seu pròpi app per a iPod Touch i iPhone. La app, exclusiva de l'artista es diu "It's Britney!" i ja esta a la venda en tot el món en iTunes App Store per $1.99 dòlars (http://bit.ly/britneyiphoneapp).
Amb la app "It's Britney!!", els fans podran acostar-se encara més amb notícies oficials de Brit.
Després de comprar la app, els fans rebran notícies oficials abans que ningú, missatges exclusius de Britney, crear i compartir imatges d'ells en l'
escenari amb Britney, accés a una galeria de fotos actualitzada diàriament amb més de 100 imatges èpiques de Britney de tots aquests anys.
A més, l'aplicació conté el "Shake Shake Shake", una frase de Britney dient: "It's Britney Bitch!" cada vegada que l'usuari agiti el seu iPhone o iPod Touch.

Spears s'ha provat ser la pionera en el món del mercat en línia. Ella va ser la primer artista a aconseguir un milió de seguidors en el seu twitter i actualment es manté en # 2 amb mes de 3.6 milions de seguidors. A més, Britney va ser la primer artista a llançar una botiga de regals virtuals en Facebook on té mes de 2.4 milions de fans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada